Svar på DR's "Fusk med fisk"

Måske så du forleden indslaget "Fusk med fisk" i DR's Kontant den 7. juni.

På den ene side er det positivt, at et program som dette er med til at kaste lys over de brodne kar, der ikke hører til i vores branche. På den anden side tegner Kontant desværre ikke et reelt billede af branchen. Din Fiskemand har siden 2007 været med til at sætte nye standarder for fiskebiler i Jylland, og derfor føler vi os forpligtede til at korrigere det stærkt fortegnede og ufuldstændige billede, der blev givet af landets fiskebiler.

I tv-indslaget kom det til at se ud som om, at hele branchen er et stort svindelnummer uden sans for hygiejne. Den form for generalisering tager vi skarp afstand fra. Faktum er nemlig, at der rundt om i landet kører fiskebiler, der tilbyder forbrugerne friske fisk af en særlig god kvalitet. Din Fiskemand har to biler, der kører i Jylland, og som med glade smiley-rapporter har synligt bevis på, at vi lever op til fødevarekontrollens krav om egenkontrol, hygiejne og sporbarhed. I det hele taget er det vores mål at sætte nye standarder for fiskeudbuddet herhjemme.

Det gør vi bl.a. med vores omfattende egenkontrolprogram, hvor vi dagligt udfylder temperaturer, risikovurderinger osv. Vores biler har monteret køleanlæg. Vores ansatte gennemfører hygiejnekursus. I vores biler er der vask med både koldt og varmt vand. Vi benytter handsker. Det er vores og kundernes sikkerhed for, at fiskene altid er behandlet på bedste vis. På den måde er der er en verden til forskel på de fiskebiler, som vores kunder møder, og den virkelighed, der blev tegnet i DR's program.

Tilsvarende finder vi det stærkt problematisk, at tv-indslaget efterlod et indtryk af, at sorte penge præger vores branche. Faktum er, at 70 procent af vores omsætning kommer via dankort. Vi driver en transparent forretning, og finder det problematisk, at det skal antydes, at en hel branche er inficeret af svindlere.

Den opmærksomme seer bemærkede måske, at der på forbrugerombudsmandens bord lå et papir med "Din Fiskemand, Hirtshals". Sagen er, at en af vores folk – som et enkeltstående tilfælde – kom til at overtræde dørsalgsloven på en villavej i Århus. Han havde tilladelse til at besøge otte kunder på vejen, men kom fejlagtigt til at banke på en forkert dør. Det er en enkeltstående menneskelig fejl, som vi har beklaget både overfor kunden og overfor myndighederne. At ét tilfælde så kan føre til - uden vores vidende og i en sag, hvor der ikke er truffet afgørelse - at vi pludselig bliver en del af tv-programmet, er under al kritik.

Din Fiskemand vil i den kommende tid gøre en stor indsats for at informere kunder og den brede offentlighed om, hvilke krav vi stiller til vores friske fisk, hygiejne, egenkontrol osv. Fordi vi fortsat ønsker at sætte nye standarder for udbuddet af frisk fisk – og drive en forretning baseret på den stærke forbrugertillid og tilfredshed, som vi har mødt gennem fire år.

Venlig hilsen
Dennis Bak – Din Fiskemand


friske fisk

Din Fiskemand hedder Dennis Bak.

din fiskemandtynd-fiskfiske-konceptettynd-fiskfisk i sortimentettynd-fiskom fiskentynd-fiskkontakt og linkstynd-fisk

Norgeskajen 5 · 9850 Hirtshals · Mobil: 4073 5709 · Kontor: 9894 4008 · dinfiskemand@mail.dk
elitesmiley
laut mclaren - ingenieure, die 720s & # 8217;Adidas Equipment 10 dynamik mess - system nicht nur verfolgen,Nike Air Jordan etwa jedes bewegliche teil, aber es kann auch anzupassen,Adidas Extaball Shoes wie erforderlich, die mit einer persönlichen fahrgefhl.in bezug auf neue sensoren,Adidas Yeezy Boost 350 V2 das fahrzeug auch druckwandler der hydraulische federung linien und beschleunigungsmesser in den radnaben,Nike Air Zoom Structure 20 die das auto & # 8217; s computer mit mehr als gengend informationen ber das, was jeder teil ist in der realen welt.ADIDAS YEEZY 350 BOOST V2die variable drift - dann kann der treiber wählen sie, wie weit die 720s können manövrieren seitwärts, vor dem computer bernimmt und die grenzen oversteer.wenn dies macht das auto & # 8220; zu einfach,Nike Chuck Posite # & 8221;Adidas Neo VL Cour oder langweilig, sie fahren, können sie einfach die systeme ab.aus sicht der 720s rivalen design, das ältere modell mit einer deutlich verschlankt körper mit begrenzten scharfe linien.bemerkenswert, die windschutzscheibe und windows hier als teardrop, ähnlich mclarne & # 8217;Adidas Gazelle s p1.das doppelwandig tren dann je nach oben.NIKE AIR MAX 2017unter der haube finden sie eine 4-liter twin - turbo v8 das pumpen eine beeindruckende 710 ps, die von 0 auf 100 in 2,8 sekunden.